KAFFE
Vi forhandler et bredt sortiment af udsøgte kaffeblandinger i forskellige varianter med hensyn til smag, ristning og formaling. Vi kan også levere specielle kaffetyper i den korrekte ristning og formaling til stempelkander og friskbrygsautomater.

HJR MOCCA
Blandingen består af specielt udsøgte kaffe fra Columbia, Centralamerika, Afrika samt Indonesien. Den udsøgte krydrede smag giver denne kaffe en helt speciel aroma og duft.
Pakkes i 200 gram vakuumposer.

HJR BLANDING J
Sammensat af udsøgte kaffesorter fra Columbia, Brasilien, Afrika og Indonesien. En speciel kaffeblanding skabt til alle typer kaffemaskiner, rund og blød og med god aroma.
Pakkes i 65 gram, 175 gram, 250 gram, 320 gram og 500 gram vakuumposer.

HJR BLANDING R
Sammensat af omhyggeligt udvalgte kaffer fra Columbia, Indonesien (Java) og Afrika. En udpræget Columbiasmag, med dennes kvalitetsmæssige egenskaber.
Pakkes i 90 gram, 175 gram, 200 gram 240 gram og 500 gram vakuumposer.

ØKOLOGISK Mexico
Denne herlige kaffe er fremstillet af udsøgte bønner af Arabica typen, der dyrkes i Mexico`s højland uden brug af kunstgødning og sprøjtegifte. Kaffen er fyldig, med en blød, rund og lang eftersmag,der gør hver kop til en stor oplevelse.
Pakkes i 450 gram og 500 gram vakuumposer.

LYS ARABICA.
Pakkes i 500 gram vakuumposer.

GOURMET KAFFER: TIL STEMPELKANDER

Gourmet-kafferne leveres som hele bønner eller grovmalet i
poser â 1 kilo eller i kartonner â 12 x 1 kg kartonner:

Økologisk Mexico:

Denne herlige kaffe er fremstillet af udsøgte bønner af Arabica typen, dyrket i Mexico`s højland uden brug af kunstgødning og sprøjtegifte. Kaffetræerne gødes kun med kompost og husdyrgødning samt frugtkødet af kaffebærrene. Kaffen er fyldig, med en blød, rund og lang eftersmag, der gør hver kop til en stor oplevelse.


Colombia Bjerg Kaffe:

En vidunderlig og harmonisk arabica kaffe fra Columbia’s højland, der kan drikkes døgnet rundt. Smagen er meget fyldig og aromarig - let syrlig og nøddeagtig. Dette gør denne kaffe til en stor favorit blandt kaffeelskere. Colombia er i øvrigt verdens næststørste producent af Arabica-kaffe efter Brasilien. Her dyrkes kaffetræerne på Andesbjergenes skråninger. I det bjergrige terræn er klimaet yderst gunstigt til dyrkning af kaffe.


Ren Kenya Mountain:

Denne denne vaskede Arabica kaffe har sit helt eget særpræg af fylde og sødlig friskhed. Kenya-kaffe dyrkes højt oppe på de sydlige skråninger af Mount Kenya, hvor den trives godt i den frugtbare vulkanske jord og under de gunstige klimaforhold.


ESPRESSO:

H.J.RECKWEG’s egen udviklede espresso-kaffe er mørkristet for at give den et typisk italiensk præg. Aromaen er kompleks og røgagtig. Smagen er fyldig og intens med karamelagtige nuancer.
Eftersmagen er vedholdende og bittersød. Blandingen er sammensat af udsøgte kvalitetskaffer fra Latinamerika og Indonesien. Der er kun brugt Arabica kaffer for at opnå en rund espresso-oplevelse og undgå den stærke bitterhed som ofte spores ved brugen af Robusta bønner.


ETIOPISK SIDAMO:

Blandt kaffekendere er denne specielle topkvalitets kaffe - fra kaffens oprindelsesland blandt de mest foretrukne sorter. Kaffen har en en middel syrlighed , en blomsteragtig aroma, en krydret og vinagtig smag med en middelfyldig krop. Sidamo-kaffen dyrkes på små højtliggende plantager i Sidamoprovinsen i Etiopien. Her groede kaffetræerne i årtusinder vildt indtil de, ifølge en legende, blev opdaget af en arabisk gedehyrde.


SUMATRA MANDHELING:

Den udsøgte Mandheling kaffe har en usædvanlig rig og intens aroma. Smagen er pikant og krydret med en tung fylde og meget lidt syrlig. Det er derfor en dejlig kaffe efter en god frokost eller middag. Bønnerne kommer fra det nordlige Sumatra i Indonesien. 90% af kaffen kommer fra små og uafhængige farme. Når kaffen er høstet transporterer farmeren kaffen til den nærmeste kaffemølle. Her renses kaffebønnerne, før de blandes med kaffe fra andre små farmere, og sælges.


ESPRESSOKAFFE

Der findes en lang række espresso-kaffemærker på markedet, og hvilket mærke, du skal vælge, er selvfølgelig en smagssag. Vælger du en god og anerkendt kvalitet, bliver resultatet derefter.

Gode råd: Skal Du servere espresso og cappucino kan du vanskeligt undvære en god kaffemølle. Møllen skal kunne justeres sådan, at du kan indstille den på den formalingsgrad, som passer til din espressomaskine. Dette er lidt af en træningssag- og den rette formalingsgrad bedømmer du ud fra den færdige kaffes smag og udseende.

Den daglige rengøring af kaffemøllen er særlig vigtig. Hvis rester af færdigmalet kaffe får lov til at blive liggende, vil resterne hurtigt blive barske og sætte smag på kaffen.

Espressokaffe er mørkere, fordi den ristes længere og ved højere temperatur. Det betyder først og fremmest, at den får en mere intens smag og aroma, fordi de æteriske olier, som indeholder smags- og aromastofferne, kommer helt ud til overfladen på kaffebønnen.

Espressokaffe bør opbevares tørt og helst ved ca. 15 grader.


VI FORHANDLER:

CELLINI CLASSICO:
Original espresso fremstillet i Italien af udsøgte kvaliteter fra Indonesien, Brasilien, Colombia, Centralamerika og Afrika.
Smag
CLASSICO blandingen en den mest foretrukne på Italiens mange Espresso kaffebarer og udmærker sig ved sin kraft og intense fylde- en rigtig Italiens Espresso smag.

CELLINI CREMA e AROMA:
Original espresso fremstillet i Italien af udsøgte kvaliteter fra Brasilien, Colombia, Centralamerika, Asien og Afrika.
Smag
CREMA e Aroma blandingen foretrækkes af de Italienere, der kræver en Espresso i særklasse. Rigtigt fremstillet giver den både kraft, stor fylde samt en udsøgt aroma.

CELLINI 100% ARABICA:
Original espresso fremstillet i Italien af udsøgte kvaliteter fra Brasilien, Colombia, Centralamerika og Østafrika.
Smag
Når alt skal være perfekt anvender de bedste Espresso kaffebarer i Italien denne blanding. I blandingen anvendes udelukkende Arabica kaffe i top kvalitet. Gennem den specielle risteteknik en den særdeles velegnet til Espresso brygning, og smagen er meget fyldig, men alligevel blød og rund – en virkelig nydelse for den kræsne Espresso- Connoisseur.

NB: ALLE KVALITETER LEVERES I VENTILPOSER A 1 KG. I KRT. a` 6 X 1 KG.
 

Vi fører også Fairtrade produkter.

flyer