H.J.R. Kaffe er en lille specialiseret familiedrevet virksomhed, der sætter en ære i at leve op til mottoet: ”Tillid, kvalitet og service.”
   Den udfarende kraft er Hans Jørgen Reckweg, der har 43 års erfaring i kaffe- og thebranchen, hvor han blandt andet har specialiseret sig i leverancer og sammensatte løsninger til hoteller, restauranter, kantiner og institutioner.
   Kaffe og the er vores kerneområder, men herudover omfatter vores udbud også dessert-chokolade, kaffemaskiner og engangsprodukter fra DUNI.
   De vigtigste fordele du opnår ved at handle med os er, at vi er en lille virksomhed, hvor hver enkelt kunde spiller en stor rolle. Det betyder, at vi lægger stor vægt på den bedst mulige rådgivning og en udstrakt personlig service med korte intervaller mellem ordrer, aftaler og handling. Samtidig kan vi naturligvis tilbyde konkurrencedygtige priser og den højst opnåelige kvalitet.
   Er du interesseret i at høre nærmere så ring på telefon 44480376, eller anvend vores kontaktside for en helt uforpligtigende dialog om hvordan vi bedst muligt kan imødekomme dine ønsker og behov.

Send en e-mail til Hans-Jørgen Reckweg ved at klikke